Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
Γάλακτος σοκολάτα 32% κακάο φτιαγμένη με ένα μείγμα κόκκων κακάο από διάφορες προελεύσεις, συνδυασμένη με μικρά κομμάτια καρύδας που έχουν καβουρντιστεί προσεκτικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Εξάγουμε καφέ και κακάο από την Ουγκάντα, την Τανζανία και το Κονγκό. Επιπλέον, προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όπως σουσάμι, βανίλια, κάσιους και μακαντάμια.
Πριν από την καλλιέργειά του, ο κακάο είναι ένα άγριο φυτό που φύεται στην περιοχή της Μεσοαμερικής. Οι Αζτέκοι και οι Μάγια ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την καλλιέργεια του κακάου. Οι σπόροι κακάου χρησιμοποιούνταν για τη διατροφή, για θρησκευτικές τελετές αλλά και ως νομίσματα ανταλλαγής (οι κόκκοι κακάου χρησιμοποιούνταν ως νομίσματα).
Το δέντρο του κακάου φυτρώνει μόνο στην τροπική ζώνη που βρίσκεται μεταξύ του τροπικού του Καρκίνου και του τροπικού του Αιγόκερου. Η καλλιέργεια του κακάου της Μαδαγασκάρης εισήχθη από τους Γάλλους κατά τον 20ό αιώνα. Ο κακάο της Μαδαγασκάρης κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων κακάων στον κόσμο.
Αυτή η φήμη οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των κόκκων κακάου. Πράγματι, ο κακάο καλλιεργείται πάντα με βιολογικό τρόπο. Η γεύση του με τις οξείες νότες του του προσφέρει επίσης επιτυχία. Ο κακάο της Μαδαγασκάρης φέρνει χαρά στους σοκολατοποιούς και τους ζαχαροπλάστες σε όλο τον κόσμο.
Η απόλυτη προσφέρει τη πιο απόλυτη συγκέντρωση της φυσικής πρώτης ύλης. Τυπική οσμή της νότας μαύρης σοκολάτας, αυτό το εκχύλισμα προσφέρει τα χαρακτηριστικά του πολύ ισχυρά αποτελέσματα. Απόλυτα κατάλληλο για την υψηλή αρωματοποιία, λειτουργεί με όλες τις συμφωνίες για να δώσει αυτή την πολύ παιχνιδιάρικη γευστική νότα. Θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον στην ανασύσταση βάσεων καστορέου. Αρώματα Η απόλυτη κακάο είναι ένα προϊόν “γευστικό” που υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάο, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας.
Ο βιολογικός γκαντούια κρεμίνου ανήκει σε μια σειρά που περιλαμβάνει επίσης βιολογικό σκούρο γκαντούια με ολόκληρα φουντούκια, βιολογικό σκούρο γκαντούια με αμύγδαλα από την Πούλια και βιολογικό γκαντούια γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια.
Θέλετε να επεκτείνετε την γκάμα των καψουλών σας με έναν στιγμιαίο κακάο; Μαζί με εσάς, η Schoppe Instant Beverages αναπτύσσει έναν κακάο σε κάψουλα, που είναι τέλεια προσαρμοσμένος στο σύστημά σας. Διότι κατασκευάζουμε εδώ και χρόνια σκόνες ποτών με περιεκτικότητα σε κακάο για τα
δημοφιλή συστήματα καψουλών. Ταυτόχρονα, βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τα προϊόντα μας, προκειμένου να συμβάλλουμε ενεργά στην εξέλιξη των αγορών. Για εμάς, το κέντρο προσοχής είναι πάντα ένα: η επιτυχία σας.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από τη θερμή εξαγωγή ψημένων και κομμένων σπόρων (νίμπς) του Theobroma cacao. Έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Για εφαρμογές τροφίμων και καλλυντικών
Τρόφιμα: Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας.
Καλλυντικά: Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βοηθά στην καταπολέμηση της δράσης του ήλιου απορροφώντας την UV ακτινοβολία. Χάρη στα υψηλά επίπεδα λανολίνης, λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα για το δέρμα, ενυδατώνοντάς το και μειώνοντας την απώλεια νερού, καθυστερώντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων.
MOQ: 20kg
Κατασκευασμένο από κόκκους κακάο
Υψηλής ποιότητας βιολογική ποιότητα
Περιέχει πολλές θρεπτικές και φυτικές ουσίες όπως φαινυλ, αιθυλαμίνη και σεροτονίνη
Κατάλληλο και για μαγείρεμα
Απαλά αποξηραμένο
Ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής
Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
Βούτυρο κακάο (Theobroma cacao)
INCI: Theobroma cacao seed butter
Το βούτυρο κακάο είναι ένα ανοιχτό κίτρινο λίπος που εξάγεται από τους κόκκους κακάο και χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας, καθώς και σε ορισμένα καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα. Το βούτυρο κακάο έχει τη γεύση και την οσμή του κακάο.
Το βούτυρο κακάο περιέχει φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Το βούτυρο κακάο καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, βοηθά στην καθυστέρηση των σημείων γήρανσης διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, προλαμβάνει τις ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
Το βούτυρο κακάο έχει υπέροχες μαλακτικές ιδιότητες και είναι φυσικός παράγοντας προστασίας από τον ήλιο.
1. Ενυδατώνει το ξηρό δέρμα και τα μαλλιά.
2. Εξαλείφει την υπερμελάγχρωση.
3. Ομογενοποιεί τον τόνο του προσώπου.
4. Λειαίνει τις ρυτίδες.
5. Κανονικοποιεί τους σμηγματογόνους αδένες.
6. Κατά της εύθραυστης και σπασμένης τρίχας.
Το λάδι χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό
Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο.
Αλκαλοποιημένο
Η ολλανδική (αλκαλοποιημένη) κακάο διαφέρει από την κακάο άλλων χωρών, γι' αυτό και η αλκαλοποιημένη κακάο ονομάζεται επίσης Dutched cacao στις Η.Π.Α. Η φυσική κακάο καλλιεργείται...
Η K2 Garden προσφέρει τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά κόκκους κακάο που αποστέλλονται από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη 100% φυσική του σύνθεση, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από την λεπτή φυσική φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, μαλακή και καθαρή γεύση. Το υψηλής ποιότητας κακάο μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωτών προϊόντων και ημιτελών ζαχαρωτών προϊόντων της υψηλότερης ποιότητας.
Κομμάτια κενά αέρος από ζυμωμένα βιολογικά φασόλια κακάο, που έχουν ψηθεί και ξεφλουδιστεί καθαρά. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Προϊόντα με επιλεγμένα βιολογικά συστατικά: Βιολογικά φασόλια κακάο.
Η Nutella® έχει μια ατόφια γεύση από φουντούκια και κακάο, η οποία αναδεικνύεται επιπλέον από την κρεμώδη υφή της. Είναι τόσο νόστιμη που ακόμη και μια μικρή ποσότητα θα σας χορτάσει: 15 γρ./1 κουταλιά της σούπας από αυτή τη σοκολατένια κρέμα με γλυκίσματα είναι αρκετή για να εγγυηθεί μια ακαταμάχητη γεύση και μια ευχάριστη εμπειρία.
Σύνθεση:
Ζάχαρη, φυτικό λάδι, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (13%), αποξηραμένο αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ (8.7%), κακάο σε σκόνη με μειωμένα λιπαρά (7.4%), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (ΣΟΓΙΑ), βανιλίνη.
Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το σοκολατένιο νουγκά μας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 227201
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 20.0%
Όλη η γεύση και η δύναμη του κακάου είναι συγκεντρωμένες σε αυτή τη λεπτή σκόνη.
Είναι ιδανική για την παρασκευή ζεστής σοκολάτας για βιταμινωμένα πρωινά.
Αυτή η σκόνη κακάου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ζαχαροπλαστική.
Αλλεργιογόνα: Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς, αυγά, γάλα, σόγια και σουσάμι.
Συστατικά: 100% κόκκοι κακάου